HIER VIND JE INFORMATIE OVER DE PRODUCTEN OP DEZE WEBSITE PER ONDERWERP INGEDEELD.  KUN JE IETS NIET VINDEN? NEEM DAN GERUST CONTACT MET MIJ OP!

 
 

BESTELPROCES

Je begint met een ontwerp naar keuze. Vul vervolgens het bestelformulier zo volledig mogelijk in voor een persoonlijk kaartje. Ik stuur een offerte toe en wacht een akkoord af.

Het eerste conceptontwerp ontvang je als pdf per e-mail. Er is dan ruimte om kleine wijzigingen door te voeren. Ik pas het kaartje aan en als alles naar wens is laat ik het kaartje na een laatste controle drukken.

Doorgaans ontvang je binnen 3-6 werkdagen de kaartjes per post. Het pakketje wordt aangetekend via post NL verstuurd. In het weekend is de drukkerij gesloten.

PAPIER

De kaarten worden gedrukt op 350 gr millieuverantwoord FCS mat papier. Dit papier heeft een natuurlijke uitstraling en laat de kleuren mooi uitkomen.

GEBOORTEKAARTJES

De geboortekaartjes worden standaard in 2 formaten geleverd: 148 x 148 mm en 105 x 148 mm. Wil je een ander formaat? Dat kan. Vul het bestelformulier via de website in en geef in het opmerkingenveld het gewenste formaat in. Ik zal dan kijken of dit formaat mogelijk is. Na de geboorte stuur je mij de ontbrekende details per e-mail toe. Ik pas het kaartje aan en na akkoord worden de kaartjes gedrukt. 

TROUWKAARTEN

De trouwkaarten worden standaard in 2 formaten geleverd: 148 x 148 mm en 110 x 170 mm. Wil je een ander formaat? Dat kan. Vul het bestelformulier via de website in en geef in het opmerkingenveld het gewenste formaat in. Ik zal dan kijken of dit formaat mogelijk is.

SAVE THE DATE

De save the date kaarten worden standaard in 2 formaten geleverd: 148 x 148 mm en 105 x 148 mm. Wil je een ander formaat? Dat kan. Vul het bestelformulier via de website in en geef in het opmerkingenveld het gewenste formaat in. Ik zal dan kijken of dit formaat mogelijk is.

tabel-prijze

NAAMKAARTJES

De naamkaartjes worden in 1 standaard formaat geleverd: 74 x 105 mm. Wil je een ander formaat? Dat kan. Vul het bestelformulier via de website in en geef in het opmerkingenveld het gewenste formaat in. Ik zal dan kijken of dit formaat mogelijk is.

KAARTEN OP MAAT

Wil je een op maat gemaakt kaartje? Dat kan, ik maak graag een persoonlijk ontwerp voor je. Stuur mij een mailtje met je wensen en ideeën en we kijken wat er mogelijk is. 

ANNULEREN

Je kunt je bestelling na het ontvangen van de eerste digitale proef annuleren. Er worden dan €30 kosten in rekening gebracht. Dit is een vergoeding voor de reeds verrichtte werkzaamheden. Je kunt niet meer annuleren als de kaartjes al gedrukt zijn.